To je to što me zanima!

HT će na natječaju nagraditi inovativne poslovne aplikacije

Natječaj se provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj, a namijenjen je tvrtkama i startupima koji žele promovirati svoja rješenja
Vidi originalni članak

Zid poslovnog uspjeha natječaj je kojim Hrvatski Telekom traži i nagrađuje inovativne poslovne aplikacije za male i srednje tvrtke, a namijenjen je IT tvrtkama i osnivačima startupa koji žele promovirati svoje rješenje i osigurati mu dostupnost široj publici. Istovremeno se natječaj provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Na natječaju će se birati:

Najbolja aplikacija u Hrvatskoj
nagrada: marketinška kampanja vrijedna 230.000 kn i uvrštavanje na ICT Marketplace, online trgovinu poslovnih aplikacija Hrvatskog Telekoma.

Najbolja međunarodna aplikacija
nagrada: status Telekom International Cloud Partner – mogućnost plasmana u online trgovine svih šest zemalja sudionica natječaja s dosegom 1,3 milijuna malih i srednjih poslovnih korisnika. Također i posjet T-Labu Berlin uz razgled inovacija i moguću suradnju.

Najbolji Start-up
nagrada: investicija do 80.000 eura koju osigurava hub:raum, kao i poziv na "Dugu noć start-upova", događaj u Berlinu, u organizaciji T-Labsa, uz vlastiti izložbeni prostor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare