To je to što me zanima!

Huawei uz 'stresnu vožnju' u Zagrebu otkrio nove uređaje

Huawei Watch GT2 sat uz puls može mjeriti i razinu stresa, a u njemu je i Kirin A1 čip, isti kakav se nalazi i u novim FreeBuds slušalicama koje su predstavili u Zagrebu
Vidi originalni članak

Huawei je u Zagrebu u utorak predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Dok se čeka Mate 30 stigao je Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju te Nova 5T, a mogli smo isprobati i slušalice Freebuds 3 te Watch GT 2 pametni sat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Huawei P30 Pro odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i ekran koji prekriva impresivnih 83,4% prednje strane uređaja.

Freebuds 3 TWS slušalice predstavili su na IFA sajmu u Berlinu, a riječ je o bežičnim slušalicama s karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje  lako povezivanje s Huawei telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

Koliko je lako povezati novi pametni sat i kakve sve mogućnosti nudi korisnicima iz prve su ruke isprobali i okupljeni uzvanici u Oryx Centru za sigurnu vožnju. Naime, zainteresirani su pomoću pametnog sata Huawei Watch GT 2 izmjerili koliku im razinu stresa izaziva adrenalinska vožnja s našim proslavljenim rally vozačem Jurajem Šebaljem. Među uzvanicima su se našli i naša poznata glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, kao i popularni gamer Malajski Tapir.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • minus i k plus 07.11.2019.

    popularni gamer hahahahha ma dajte molim vas, gura ga se gdje god se stignea frajer totalno bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare