To je to što me zanima!

Huawei tvrdi kako je Ascend D quad najbrži mobitel na svijetu

Huawei Ascend D quad ima njihov vlastiti četverojezgreni procesor K3V2 (dolazit će s 1,2 ili 1,5 GHz brzinom), ekran od 4,5 inča i kameru s 8 megapiksela.
Vidi originalni članak

Kineski Huawei rekao je u Barceloni kako je njihov telefon Ascend D 'najbrži smartphone na svijetu'. Uređaj pogoni njihov vlastiti četverojezgreni procesor K3V2, a nudit će se s 1,2 ili 1,5 GHz brzine. Kao i većina novih uređaja, i ovaj dolazi s Androidom 4.0, ali i 4,5 inčnim HD ekranom (1280x720p), kamerom od 8 megapiksela te baterijom od 1670 mAh, piše CNET. Paralelno uz ovaj, dolazi i nešto veći Ascend D quad XL, s većom baterijom. 

Engadget je isprobao uređaj na sajmu u Barceloni i kažu kako je ekran odličan, dok je sam uređaj ugodan za držanje u ruci. 

Šef kompanije Richard Yu na kraju prezentacije predstavio je i novi MediaPad, tablet s ekranom od 10 inča. Iako nisu predstavljali njegove karakteristike, zna se da ima full HD ekran i isti četverojezgreni procesor te kućište debljine 8,8 mm.  Zna se i da će dolaziti s Androidom ICS, piše Engadget.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mika_h 27.02.2012.

    kolega, nije lijepo lagati. A tko sebi lupa pluseve vidi se, ja ih nemam.

  • vojs_of_rizn 27.02.2012.

    Za one koji ne znaju Huawei je drugi po redu u svijetu proizvođać telekomunikacijske opreme, i to kvalitetne opreme. Pogledajte si po forumima komentare i iskustva za Huawei Sonic, za 750 kn u tom rangu valjda nema boljeg smartphone-a s Androidom. Kad Huawei krene u globalnu ofenzivu sa svojim smartphonima, koji će bit dosta jeftiniji od iPhone-a, Galaxy-a S, Htc-a i inih, za čas budu otuđmanili dobar dio tržišnog kolača sadašnjim liderima. Zato nemojte pljuvat po Huawei-u, jer pojima nemate i za par mjeseci bi mogli hvalit Huawei na sva zvona dok vidite kaj nudi za manje novaca.

  • mika_h 26.02.2012.

    mozda je i najbrzi ali je jos uvijek Huawei.

Komentiraj...
Vidi sve komentare