To je to što me zanima!

Huawei u FreeBuds 4i slušalice ubacio pamet skupe Pro verzije

FreeBuds 4i nove su slušalice iz Huaweija. Donose aktivno uklanjanje pozadinske buke i bateriju koja će vam zajedno s kućištem osigurati 22 sata reprodukcije glazbe s jednim punjenjem
Vidi originalni članak

Huawei je nedavno proširio liniju svojih bežičnih slušalica novim FreeBuds 4i modelom koje aktivno uklanjanje buke (ANC) donose i među jeftinije slušalice. Dolaze u kućištu koje je dimenzijama slično FreeBuds pro, no same slušalice imaju nešto dulje nastavke, ali tanje od prethodnika. 

Kako navode u Huaweiju, FreeBuds 4i s ANC opcijom isključenom nude do 10 sati reprodukcije glazbe ili 6,5 sati poziva, a zajedno s kućištem i jednim punjenjem, navodi se, moguće je slušati 22 sata glazbe. Uz uključeno uklanjanje pozadinske buke, nude sedam i pol sati glazbe ili 5,5 sati poziva. Uz brzo punjenje, sa samo 10 minuta na punjaču možete si osigurati 4 sata glazbe. 

Same FreeBuds 4i sadrže 10 mm dinamičke drivere, a Huawei navodi i da su ih dizajnirali kako bi umanjili buku vjetra. Uz aktivno uklanjanje buke, u opcijama se nudi i Awareness način rada uz koji možete čuti  okolinu bez skidanja slušalica. Pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada. Dvostruki mikrofoni trebali bi smanjiti buku vjetra na otvorenom, a umjetna inteligencija dodatno filtrirati nepoželjne zvukove.  Slušalice je u Hrvatskoj moguće pronaći u bijeloj i crnoj boji, a do kraja travnja stoje 499 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare