To je to što me zanima!

Hyundai je obnovio električnu Konu, ima neobičan prednji dio

Prednji dio je mnogo jednostavniji što doprinosi boljoj aerodinamici. Unutrašnjost je dobila nove instrumente i dodirni zaslon, a ponuda pogona ostala je ista
Vidi originalni članak

Dva mjeseca nakon redizajna Kone u benzinskoj, dizelskoj i hibridnoj verziji obnovljena je i električna.

Prednji dio više nema svoju karakterističnu masku, nego je puno jednostavniji, a "vratašca" koja su na njemu vidljiva skrivaju otvor za priključak punjača koji je prije ipak bio diskretnije skriven. Ipak ovakvim zahvatom je dodatno poboljšana aerodinamika auta što bi se moglo odraziti na doseg. 

Električna KOna je dobila  i nova LED svjetla, a temeljito je modificiran je i stražnji dio po uzoru na redizajn ostalih verzija Kone. 

Novost u unutrašnjosti su digitalni instrumenti dijagonale 10,25 inča i novi dodirni zaslon iste dijagonale.

I dalje će se nuditi dvije pogonske varijante. Slabija ima 136 KS i bateriju zapremnine 39 kWh, a snažnija 204 KS i bateriju zapremnine 62 kWh. Auto na tržište stiže početkom 2021., a cijene se još ne znaju. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • TechExpert 19.11.2020.

    izrazito ruzan auto, pa jel moraju svi elektricni auti biti ovakvi nikakvi? Oni kao da namjerno zele da se elektricni auti ne prodaju... jer ocito da na njima ne mogu napraviti profit.

  • Rafo 19.11.2020.

    ...a temeljito je modificiran je i stražnji dio... ali i dalje su žmigavci nelogično smješteni sasvim nisko, a ima i samo po jedno svjetlo za maglu i za vožnju unatrag.

  • Republika Zagreb 19.11.2020.

    Meni je po izgledu na razini Multiple...

Komentiraj...
Vidi sve komentare