To je to što me zanima!

I dalje ispred rivala: Novi Note još komforniji i bolje opremljen

Izuzetno praktičan i kompaktan obiteljski automobil izgleda znatno modernije, a pokreću ga napredni motori. Osnovni Nissan Note starta s cijenom ispod 90.000 kn
Vidi originalni članak

Prvi Nissan Note donio je revolucionarnu prostranost i vrlo zanimljiv koncept u klasi manjih obiteljskih vozila, a druga generacija pomiče ljestvicu još više. Ne samo da je novi Note i dalje nevjerojatno prostran - putnici od 2 metra imaju mjesta na stražnjoj klupi - nego je sad još komforniji i bolje opremljen. 

Pritom su najveća novost kamere koje okružuju automobil i tako olakšavaju parkiranje, nadziru mrtvi kut i slučajnu promjenu voznog traka. Uz to, ovaj izuzetno praktičan i kompaktan obiteljski automobil sad izgleda znatno modernije, a pokreću ga napredni motori. Poput 1.2 benzinca s 80 KS, odnosno 98 KS u izvedbi s kompresorom.

Osnovna verzija novog Notea s 1.2 motorom stoji manje od 90.000 kuna, a prvi dizelski model sa sjajnim i štedljivim 1.5 dCi motorom od 90 KS stoji 108.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Ray Barone 05.11.2013.

    Lijep autić...starog nisam doživljavao dok ga nedavno nije kupio jedan susjed...nadam se da je i praktičnost pomaknuta korak više...

  • CptNemo 31.10.2013.

    Al' i dalje je ružan i nefunkcionalan osim za otić po pljuge na kiosk, jer ništa drugo i ne stane u njega. Za furat demižonku vina - već treba prikolica. Pojasevi se valjda ugrađuju da ga nabaciš na leđa kad krepa i odneseš mehaničaru jer nikakve sigurnosne funkcije nemaju - ako te netko skupi i biciklom ili romobilom - totalka. Ako te skupi poštenim autom, ideš na groblje pa ti je svejedno.

  • zmijonosac 31.10.2013.

    Isti motor drugih specifikacija jači common rail(110 KS) ugrađuje se i u novi Mercedes A klase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare