To je to što me zanima!

Igrajući Minecraft zaradio da si kupi vilu od 4,8 milijuna dolara

Jordan Maron je prije nekoliko godina počeo objavljivati video snimke na YouTubeu na kojima igra Minecraft. Sada ima veliku publiku, a svoju slavu je i unovčio
Vidi originalni članak

YouTube zvijezda za koju možda niste ni čuli, CaptainSparklez, ima preko 8 milijuna fanova na svom profilu i u prosjeku nekoliko stotina tisuća pregleda po video snimci. I naravno, to je dobro unovčio.

Jordan Maron (23) je svoju YouTube slavu započeo objavljivanjem video zapisa na kojima igra Minecraft. No, otišao je korak dalje te je počeo stvarati parodije glazbenih spotova u ovoj igri.

Njegov video „Minecraft Style“, parodija na Gangnam Style, lansirao ga je među YouTube zvijezde. Iako je video u međuvremenu uklonjen zbog autorskih prava, možete pogledati Maronove druge uratke, između ostalog i parodiju na pjesmu Viva la Vida popularnog britanskog benda Coldplay koja ima gotovo 100 milijuna pregleda .

Maron sada živi svoj san. Nedavno je kupio 4.8 milijuna dolara vrijednu vilu u Hollywoodu . Ako mislite da je igranje video igara samo gubitak vremena, razmislite ponovo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • me_is_badass 17.10.2015.

    Razumijem da je nekima toliko dosadno da igraju tu igricu (iako ima puuuno nacina za ubit vrijeme koji su puuuno bolji), ali ne razumijem da im je toliko dosadno da gledaju nekoga tko igra tu igricu. Sve u svemu, pametan covjek... Potpuno je svjestan koliko su ljudi tupi i sto vole i uspijeva zaraditi masne pare sa malo truda. Iako je tu i sreca odigrala svoje, on zna sto radi.

  • Leaena 16.10.2015.

    Hm...neću više sina grditi zbog Minecrafta...možda bude neke koristi od tolikog lupanja onih kocki...:D:D:D

  • F***** Noob 15.10.2015.

    I moj kolega igra minecraft pa kaj je zaradio ?? 0 kuna .. Ovaj članak samo budala može popu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare