To je to što me zanima!

Imamo dobitnika PlayStation 4 Mega Bundlea na Mondu

Završilo je komentiranje za PlayStation 4 Mega Bundle i izabrali smo sretnog dobitnika koji nije mogao sakriti oduševljenje jer mu na kućnu adresu stiže PS4
Vidi originalni članak

Na naše pitanje, koje je glasilo: Koji lik iz bilo koje PlayStation igre biste voljeli biti i zašto?, pristiglo je gotovo 600 vaših komentara. Odabir nije bio nimalo jednostavan jer je pristiglo mnoštvo kreativnih i zanimljivih komentara, no poklanjamo samo jedan PlayStation 4 Mega Bundle.

Dobitnik je Dominik Fruk iz Krapine.

Dominik svoje oduševljenje nije mogao sakriti i na njegovu kućnu adresu uskoro stiže novi PS4. Čestitamo pobjedniku, a ostalim sudionicima zahvaljujemo na komentarima i želimo vam više sreće drugi put. Budite uz nas i dalje, pratite nas jer vas čeka još ugodnih iznenađenja na Mondu.

Na Mondu naručite PlayStation 4 konzolu po cijeni od 3.299,00 kn. U ponudi je i Mega Bundle koji sadrži: PS4 konzolu, dodatni DualShock 4 kontroler, igru Killzone Shadow Fall i kameru po cijeni od 4.099,00 kn. Iskoristite mogućnost plaćanja American Express i Diners karticama do 12 rata bez kamata i naknada.

Samo danas darujemo vam 10% popusta na PS4 Dualshock Wireless Controler i PS4 igre!

Više o PS4 saznajte ovdje.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata