To je to što me zanima!

Je li gTar dobar način kako uz iPhone naučiti svirati gitaru?

Nakon što umetnete iPhone u gitaru i aktivirate aplikaciju spremni ste za svirku i nabadanje po žicama. gTar će čak i isključiti tonove koje ste krivo odsvirali na gitari
Vidi originalni članak

Mnogi koji su pokušali naučiti svirati gitaru znaju koliko je to teško i često obeshrabrujuće, a autori gTar projekta žele to promijeniti. Njihova gitara dolazi s utorom za iPhone na koji se instalira posebna aplikacija. Na vratu gitare je niz LED-ica koje pokazuju točno što treba odsvirati, a senzori u gitari prepoznaju i prenose u iPhone što ste odsvirali u stvarnom vremenu. Napravili su i način sviranja koji može ugasiti tonove koje ste pogrešno odsvirali.

Svirati se može kroz tri razine i iako u učenju sviranja bilo kojeg instrumenta nema prečaca, ovo je odličan alat za početnike. Dodatna prednost suradnje s telefonom je i što na gitari možete uključiti razne zvučne efekte i kontrolirati LED-ice na vratu. 

Očekuje se kako će cijena gTara biti 450 dolara, a iako je za financiranje projekta na Kickstarteru ostalo 34 dana već su premašili ciljanih 100.000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 02.06.2012.

    Bolje ici u glazbenu negu se mucit doma sa tim sr***,imate na wii-u ili xbox-u guitar hero i imate guitar school

  • MarkoCrnjak 29.05.2012.

    To za lijene mamlaze koji imaju višak love. Ućit svirat nije teško ako si daš truda. Sad kad krene novi val ''glazbenika'' bez imalo talenta.

  • Sok od Bazge 23.05.2012.

    a za klavijature? a za violinu? a za bubnjeve? ...nema?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare