To je to što me zanima!

Hoće li nam Sony 20. veljače predstaviti novi Playstation 4?

Od predstavljanja PS3 prošlo je više od šest godina, konzola je prodana u 70 milijuna komada, a tržište igara potpuno su promijenili tableti, telefoni i jeftine igre
Vidi originalni članak

Sony je u četvrtak na YouTubeu videom najavio veliki Playstation susret, prvi u dvije godine. Ovime su raspirili nagađanja kako će 20. veljače govoriti o novoj generaciji Playstation konzole. 

Glasnogovornik kompanije nije htio reći hoće li se govoriti o konzoli u New Yorku, već je samo rekao da će biti priče o poslovanju Playstationa, piše Reuters. Inače, PS3 je prodan u 70 milijuna komada. 

Wall Street Journal navodi kako će se predstaviti konzola, čime će preduhitriti Microsoft u predstavljanju Xboxa. Sony će navodno PS4 početi prodavati prema kraju godine. 

Na posljednjem Playstation susretu, u siječnju 2011., predstavili su prototip Vite, dok su na ranijim susretima predstavljali koncepte i dizajn PS2 i PS3 konzola. Već je prošlo više od šest godina od predstavljanja 'trojke', a u posljednje vrijeme sve je više glasina o dolasku nove generacije konzola. Tržište igara također se od 2006. potpuno promijenilo, zahvaljujući ogromnom rastu tableta i pametnih telefona, što je donijelo poplavu jeftinih igara. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Chatter 02.02.2013.

    čisto sumjnam da Sony može ponoviti one rezultate koje je postigao sa Sony Ps1 i ps2! Kao što je doživio debakl sa Ps vitom odn PsP-om tako će i playstation proći srednje, nemogu se konzole nositi sa ipadom i tabletima, eventualno da budu cijenovno slični ali to čisto sumnjam.

  • kiki1984_1 01.02.2013.

    I sa svojih 30 godina i dalje peglam ps3 i xbox, kad god imam slobodnog vremena..ovo se čeka!

  • funkyshizzle93 01.02.2013.

    GTAV će kao po dosadašnjoj tradiciji vjerojatno biti maximum of ove generacije. sada kada izađu igre za next gen će nam izgledati nerealno dobro, dok već programeri budu dobili iskustva na generaciji igre će poletjeti u nedogled.

Komentiraj...
Vidi sve komentare