To je to što me zanima!

Još par dana čekanja: Je li ovo najbolji prikaz novog iPhonea?

Snimka sastavljenog telefona prikazuje ga u usporedbi s trenutnim iPhoneom 5S, a kako prenosi Reuters, iPhone 6 će omogućiti i mobilna plaćanja uz novi čip
Vidi originalni članak

Dosad smo iz raznih izvora mogli vidjeti kako će izgledati novi Appleov iPhone 6, a iz Rusije stiže vjerojatno najbolji prikaz telefona sastavljenog od dostupnih dijelova. Video prikazuje 4,7-inčni uređaj i razlike u dizajnu u odnosu na postojeći 5S. Očekuje se da će Apple za tjedan dana predstaviti i 5,5-inčni uređaj, a navodi se i pametni sat iWatch.

iPhone želi biti i digitalni novčanik

Kako prenosi Reuters , telefon bi trebao postati i digitalni novčanik i omogućiti jednostavno plaćanje u trgovinama uz pomoć otiska prsta. Navodi se da su se u ovo uključili Visa Inc., MasterCard Inc i American Express, a cijeli će ugovor biti objavljen na predstavljanju telefona. Plaćanje bi se trebalo obavljati uz pomoć novog komunikacijskog čipa i senzora otiska prsta.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • JonnyDras 03.09.2014.

    HTC, Samsung, LG, iPhone sve jedno te isto sranje. Specifikaciske razlike minimalne a u cijenama po par stotina kn. Nevidim razlog cemu svi tolko pljuju po iPhonu a onda ih njih 80 posto nakraju kupi to iSranje. Svako kupi sta oče, zašto bi bili budale koji kupe iphone, neka kupe i ja ču. Zato jer imam bolje iskustvo s iPhonom nego s Samsungom, a ne zato sto je Apple i da se kur..im. Nikad nisam stavljao mob na sto i pokazivao sta imam za mobitel

  • Cooleech 02.09.2014.

    Ovim ovcama što planiraju kupit novi gayphone bi bilo pametnije te novce darovat nekoj obitelji na rubu egzistencije, takvih je sve više. Time bi napravili dva dobra djela; prvo što bi nekome olakšali život, a drugo, novce nebi dali šugavoj i patent-troll firmi.

  • rasky 02.09.2014.

    jebes to sutra otkrivaju novi note 4 i Z3 na IFA-i

Komentiraj...
Vidi sve komentare