To je to što me zanima!

Kako prodati Galaxy: Dajte ga vlasnicima iPhonea na probu

Samsung je pokrenuo akciju kojom ciljaju na korisnike iPhonea, koji će moći uzeti jedan od novih Galaxy telefona i isprobati ga na mjesec dana, bez obaveza
Vidi originalni članak

Samsung očito želi svoje nove telefone staviti u ruke što većeg broja korisnika, a prvenstveno ovdje misle na one s iPhoneom. Tako su Galaxy S6 Edge Plus i Note 5 predstavili prije novih iPhonea, a sada pokreću akciju u kojoj korisnici iPhonea mogu isprobati novi Galaxy na 30 dana. Projekt su pokrenuli u SAD-u, a oni koji se prijave moći će odabrati Galaxy S6 Edge, Edge Plus ili Note 5, navodi Verge. Ponudu nisu vezali nekim novim ugovorom ili operaterom, a korisnici će morati platiti samo dolar za slanje telefona. 

Ako netko odluči da baš i ne bi htio vratiti telefon, Samsung će mu naplatiti punu maloprodajnu cijenu. Ostaje za vidjeti kako će kupci reagirati i hoće li ova kampanja rezultirati značajnim prelaskom korisnika s Applea na Samsung.
U Samsungu se nadaju i kako će im novi uređaji pomoći u povratku udjela. U proteklom kvartalu su naime imali pad tržišnog udjela od 4,2 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Jyrki23 26.08.2015.

    Jednostavno,svaka roba ima svog kupca,ja obozavam android jer je kompliciraniji ima vise mogucnosti,dok drugi vole ios jer je jednostavniji,a zato sto je jednostavan,zato jd i fluidan,a ja mogu zivjetibsa jednim lagom u danu na androidu,jer android je os koji ja obozavam.

  • ZelenaHrvatska 25.08.2015.

    imam iPhone i stvarno me libo tuki za mobitele,koji god samo da radi i da mu je baterija donekle dobra,nekom je dobar ovaj nekom onaj,svako ima svoj ukus i o tome se ne može raspravljati!

  • me_is_badass 23.08.2015.

    I jedni i drugi nisu nesto posebno. Ljudi koji ne gledaju nista ako nije iphone ili samsung su ili snobovi ili glupi. Ne puno napredniju tehnologiju nego sto ima, neznam, huawei ili zte prodaju za puno puno vise para samo zato jer su poznati. Ljudima je danas tako lako manipulirati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare