To je to što me zanima!

Kako prodati skupu 'jurilicu'? Zapakirajte ju i - vakumirajte

Razmišljao sam kako ga ponuditi. Malo sam se zaigrao pa sam ga zamotao prije no što sam ga ponudio, kaže prodavač koji Chevrolet Camaro nudi za 305.980 kn
Vidi originalni članak

Prodajem Chevrolet Camaro Žuti. Izvrsno je očuvan, kao nov zapakiran i vakumiran!, napisao je u ponedjeljak vlasnik ove američke jurilice na Njuškalu. Iako smo prvo pomislili da se radi o nečijoj šali, nazvali smo vlasnika koji je itekako ozbiljan u namjeri da se za 305.980 kuna odrekne žute jurilice. 

- Razmišljao sam kako ga ponuditi. Malo sam se zaigrao pa sam ga zamotao prije no što sam ga ponudio - kazao je prodavač. 

Da je itekako izazvao pozornost, govori podatak da je oglas u svega par sati  pregledalo više od 6100 ljudi

Idi na 24sata

Komentari 58

  • AutoTV 26.02.2015.

    Poštovani, posjetite novi portal AutoTV.hr i saznajte što učiniti kad vas zaustavi policija, kako odabrati novi televizor ili jednostavno pročitajte novosti iz automobilizma, tehnologije i lifestyle-a. Također, molimo Vas da nam pomognete stvoriti sadržaj za Vas - recite nam što vas zanima i istražit ćemo nepristrano i profesionalno.

  • TEŠKIOSIJEK 24.02.2015.

    Ček jel ovo neko ruganje ili šta ? Kakav je ovo bijedan članak ? I to spada kao pod FUN ? Pa ovo je crnje od crne kronike....De furajte..

  • otrovan 24.02.2015.

    Ja bi ga radije drzao u garazi nego vani zamotanog u fudrin ali degustibus...

Komentiraj...
Vidi sve komentare