To je to što me zanima!

Kao i Sony: Microsoft prodao milijun Xboxa u prvom danu

Igrači koji su nabavili Xbox One, prvog dana su ubili više od 60 milijuna zombija u igri Dead Rising 3, a u Forza Motorsport 5 su već odvozili 5,8 milijuna kilometara
Vidi originalni članak

Microsoft je objavio kako su prodali više od milijun konzola Xbox One u prvom danu prodaje. Microsoftova konzola 'sljedeće generacije' u prodaju je krenula u petak, a iz kompanije kažu da su ovime nadmašili prethodnika Xbox 360, koji je u prodaju krenuo 2005. godine. 

Nova konzola krenula je u prodaju u 13 zemalja, za razliku od Sonyjeve koja je prošli tjedan krenula u prodaju u Sjevernoj Americi i postigla isti rezultat prvog dana. Softverski div navodi i da se Xbox kod većine trgovaca rasprodao te da rade na popunjavanju zaliha. Uz to, pohvalili su se kako su igrači u tom kratkom vremenu u Dead Rising 3 pobili više od 60 milijuna zombija i odvozili 5,8 milijuna kilometara u novoj Forzi 5, prenosi USA Today.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Klompa_1 25.11.2013.

    Ljudi, ne budite naivni i ne nasjedajte na reklamne brojke koje vam serviraju sami proizvođači. Tko može provjeriti da su stvarno prodali milijun konzola u prvom danu? Naravno da prodaju milijune konzola ali u dužem vremenskom periodu. Isto kao da ja sad izjavim da sam prodao milijun gaća u jednom danu pa vi provjerite ako možete.

  • strmi007 24.11.2013.

    Da imam para nabavio bi ps4

  • NelaX 23.11.2013.

    Iz toga se može zaključiti da "veliki brat" prati što i koliko radite na tim konzolama. Nema više privatnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare