To je to što me zanima!

Kinezi osvojili Dota 2 turnir, ali i najveću nagradu u povijesti

Ukupni nagradni fond Dota2 International turnira bio je 10,9 milijuna dolara, a tim NewBee osvojio je nešto više od 5 milijuna na turniru koji je prenosio i ESPN
Vidi originalni članak

Kineski tim NewBee osvojio je nešto više od 5 milijuna dolara nakon što su pobijedili na najunosnijem natjecanju u video igrama na svijetu. Natjecanje International okupilo je u Seattleu najbolje igrače Valveove Dote2, a NewBee je u finalu bio bolji od tima Vici Gaming iz Kine. 

Ovo gaming natjecanje igračima je donijelo ukupni nagradni fond od 10,9 milijuna dolara, a drugoplasirani tim osvojio je nešto manje od 1,5 milijuna dolara.

Preostali timovi podijelili su oko 4,5 milijuna dolara na turniru, koji je počeo 18. srpnja. 

Dok je Valve za nagradni fond donirao 1,6 milijuna dolara, preostali novac prikupili su milijuni igrača ove multiplayer igre. 

U ovogodišnjem finalu po prvi put u četiri godine su sudjelovala dva kineska tima, a turnir je ove godine prvi put prenosila i televizijska mreža ESPN. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ljutaBaba 24.07.2014.

    Po cemu su oni no liferi? Zaraduju novce radeci ono kaj vole, istina svaki dan su 8-10 sati, a nekad i vise, ispred kompa ali i ti si 8 sati na poslu :). Ostane im dosta vremena za imat zivot

  • fat 22.07.2014.

    Svaka čast na uloženom trudu i napisanom članku, J.Ć :)

  • FreeLove_1 22.07.2014.

    Znas koliki no lifer moras bit za ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare