To je to što me zanima!

Koncept Alfieri najavljuje kako izgleda budućnost Maseratija

Alfieri je baziran na šasiji GranTurismo MC Stradalea, no s 24 centimetra kraćim međuosovinskim razmakom. Dug je 4590, širok 1930 i visok 1280 milimetara
Vidi originalni članak

Maserati je na 84. auto-salonu u Ženevi predstavio Alfieri, koncept 2+2 coupea. Ime dolazi od jednog braće Maserati koji je osnovao tvrtku, a za dizajn, koji pokazuje kako će izgledati budućnost Maseratija, zaslužna je skupina mladih dizajnera u torinskom Maserati Centro Stileu na čelu s Lorenzom Ramaciottijem.

Alfieri je baziran na šasiji GranTurismo MC Stradalea, no s 24 centimetra kraćim međuosovinskim razmakom (2700 milimetara). Dug je 4590, širok 1930 i visoko 1280 milimetara. Ispod lima nalazi se 4,7-litreni atmosferski V8 motor koji razvija 460 konjskih snaga.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ObjektivniPromatrac 08.03.2014.

    Ma zaboli me za kupce. Zna se kome treba i tko takve aute kupuje. Ja i da imam novaca ne bih kupio auto samo zato sto je ljep.

  • ObjektivniPromatrac 08.03.2014.

    Da objasnim svoj komentar za one koji ne razumiju zasto pisem da je ljep ali je k.rina od auta. Samo guta novac, moze se voziti dvoje, sex u nutra je moguc ali na sve moguce muke, u njemu mozes povesti vrecicu banana s tim da nema nista u prtljazniku. Zelis li se dobro posexati moras ga parkirati ispred kuce ili hotela zbog sobe. Tako da uz taj auto ide popratni inventar nekretnina i sve moguce muke pozelis li s njim napraviti nesto vise osim provozati se. Cak moras uz njega imati i drugi auto za porodicu ako je imas. Ima samo izgled kao pozitivnu karakteristiku a ostalo su mane. Sveti moj auto s pet vrata.

  • ObjektivniPromatrac 08.03.2014.

    Ljepo izgleda ali je auto za goli kura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare