To je to što me zanima!

Kraljevski let: Ovako izgleda putovanje za 140.000 kuna

Derek Low zamijenio je besplatne milje za let u apartmanima Airbusa A380. Najluksuznije kabine na svijetu nude poseban tretman od ulaska na aerodrom
Vidi originalni članak

Uz jastoga, veliki bračni krevet, skupe gadgete i dizajnerske sitnice, ovo bi mogla biti scena iz nekog luksuznog hotela s pet zvjezdica. No, poduzetnik Derek Low na svom je blogu dokumentirao cijelo putovanje u privatnom apartmanu na Airbusu A380 Singapore Airlinesa. Putovanje koje stoji gotovo 140.000 kuna. 

Low je putovanje od Singapura do New Yorka, u jednoj od najluksuznijih kabina, platio skupljenim miljama. 

Cijelo putovanje počinje u Privatnoj sobi, čekaonici za odabrane u kojoj su rukom šivani kožni naslonjači. Na aerodromu je imao i svog nosača za prtljagu. Čak i prtljaga ima drukčiji tretman, odnosno ne mora proći vaganje. Dok je čekao na let mogao je uživati u šampanjcu i luksuznim jelima, a putnici čak imaju i privatni most za ulazak u avion te posebnu pratnju.

Derek Low

No, još veći spektakl počinje u avionu, gdje putnika ponovno čeka čaša Dom Pérignona.  

Svaka kabina u luksuznom Airbusu A380 je privatno luksuzno utočište u kojem se možete izolirati. Iza kliznih vrata nalazi se veliki bračni krevet koji se može sklopiti, televizor, ormarići, ali i dodatni kožni naslonjač. Za uživanje u filmovima ili glazbi, tu su Boseove slušalice, ali i dizajnerska toaletna torbica te deke, pidžama i papuče.

Derek Low

Low piše kako su ga stjuardese cijelo vrijeme tijekom leta dolazile pitati treba li išta, a najveći problem nakon slijetanja bio je što nije htio napustiti avion. 

Apartmani Singapore Airlinesa nedavno su na Flightfox.com proglašeni najboljim kabinama prvog razreda.

Derek Low

Idi na 24sata

Komentari 42

  • pješak 01.10.2014.

    Kakve odvratne perverzije uzrokovane novcem! Ništa mi ne bi bilo žao da ga obore iznad Ukrajine!

  • Cukrena 01.10.2014.

    Gušti su gušti a svaki gušti se plaćaju tako i ovaj, malo jeftino ali što je to za bogatune..

  • BOROVINA 01.10.2014.

    leti kad možeš, leti

Komentiraj...
Vidi sve komentare