To je to što me zanima!

Malene Earin bežične slušalice pune se dok su vam u džepu

Potpuno bežične slušalice bit će gotovo nevidljive dok ih nosite, a kada na njima nećete slušati glazbu moći ćete ih spremiti u maleni cilindar u kojem će se puniti
Vidi originalni članak

Skupina inženjera koji su prije radili za Sony Ericsson i Nokiju želi napraviti potpuno bežične slušalice, koje nisu ni međusobno povezane kabelom. Svaka će imati svoju bateriju  i aptX prijemnik, prenosi Engadget. Earin slušalice osiguravaju tri sata reprodukcije glazbe s vlastitim baterijama, što i nije spektakularno, ali inženjeri i za ovo pripremaju rješenje. Slušalice će dolaziti s malenim cilindrom u koji se mogu spremiti kako bi bile na sigurnom, ali i napuniti. Točnije, dodatna baterija u njemu će dopuniti baterije Earina. Praktičan dizajn i originalno rješenje privukli su i fanove na Kickstarteru koji su projekt podržali sa 108.000 od traženih 179.000 funti, a kampanja traje još 37 dana. Uspiju li ostvariti svoj cilj, slušalice bi mogli vidjeti početkom sljedeće godine, kada će stajati  oko 950 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iPhone_1 16.06.2014.

    odlicnoooooooooooooooo...cijena, uffff...al aj, malo pricekat nek se cijena smiri pa ih uzet, defintivno odlicna stvar!!

  • RONIN_2 16.06.2014.

    950kn? A 3 mjeseca nakon predstavljanja ce kostati 300kn. Super ideja ali skupa za pocetak. Ako budu trajale 8-10 sati slusanja glazbe onda ce tek biti odlicne. 3 sata je malo. A in-ear ispadaju zato sto ih kabel povlaci a ne zato sto su in-ear.

  • vox ratione 16.06.2014.

    In-ear slušalice znaju ispasti iz uha, npr za vrijeme trčanja! Šta onda? Misliš ju naći takvu malu? Obične slušalice sa kablom uzmeš i vratiš u uho..

Komentiraj...
Vidi sve komentare