To je to što me zanima!

Mate Rimac se pohvalio: C2 će biti još luđi nego Concept_One

Imamo ljude iz Ferrarija, BMW-a, Tesle. Nas 250 sad radi C2, novi auto i luđi od dosadašnjih, koji ćemo predstaviti na sajmu u Ženevi. Bit će ih 150, rekao je Jutarnjem Mate Rimac
Vidi originalni članak

Imamo ljude iz Ferrarija, BMW-a, Tesle. Nas 250 sad radi C2, novi auto i luđi od dosadašnjih, koji ćemo predstaviti na sajmu u Ženevi. Bit će ih 150, rekao je Jutarnjem Mate Rimac, proizvođač električnog automobila Concept_ One.

Njegove tvrtke vrijede više od milijadu kuna, a osim automobila i bicikala, rade i dijelove za Jaguar, Aston Marin te više njemačkih proizvođača.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Johndenver 23.10.2017.

    A kaj češ.ćovek pkrenul poso i ima znanje..zarađuje i super.nismo svi tak pametni. Ja znam i jedan drugi slučaj. Kaže; Tipu usfalilo para pa odluči pokrenuti posao: ustima jede prljavštinu što se skupi oko dlaka na šupku. I tako njega ide posao, pa dođe jedan dan neki tip, kaže da bi trebao jedno čišćenje. Ovaj kaže, OK, sjedi tu. I počne mu tip jesti prljavštinu, jede, grize, trga, guta, kad ovaj prdne. Tip prestane jesti, ustane se i kaže: "Ma znaš šta, zbog ljudi k‘o što si ti ogadi mi se posao!"

  • scythe 23.10.2017.

    Mnogi su do nedavno i Agrokor smatrali za veliku i uspješnu tvrtku.

  • ivek_988 22.10.2017.

    E Mate Mate, da ti nije ćaće lopova i naših pokradenih para praznio bi ti kante za smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare