To je to što me zanima!

Mazda otkrila novu "šesticu", stiže u Moskvi i izgleda ljutito

Iz prvih slika i videa vidi se kako je Mazda 6 auto s ljutitim licem. Premijeru će imati u Moskvi u kolovozu, a bit će opremljena Skyactiv inovativnim tehnologijama
Vidi originalni članak

Nova Mazda 6 premijeru će imati na moskovskom salonu automobila 29. kolovoza, a japanski proizvođač u srijedu je objavio prve slike nove limuzine. 

Iz prvih slika i videa koje su objavili može se vidjeti kako automobil izgleda moćno i ljutito, osobito s prednje strane. 

Nakon modela CX-5 i "šestica" će imati Skyactiv tehnologije te dizajnerski smjer KODO, kako su ga nazvali u Mazdi. 

Ono što se zna je da će model koji stiže u Rusiju, biti predstavljen sa Skyactiv 2.0 litrenim benzinskim motorom i šestbrzinskim automatskim mjenjačem. To će biti i prvi model s i-ELOOP (intelligent energy loop)sustavom regenerativnog kočenja koji bi trebao povećati štedljivost za 10 posto.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zmajček_1 26.07.2012.

    Jesus piknul si nekog mazdistu! tnt kaj ti radiš u nekom mazda serisu?

  • targus 25.07.2012.

    prema podacima Mazde, ..koja želi ići u segment više klase, sa trenutnom 6-icom, ..cijene neće biti ispod 250 000 kn za najslabiji model, dok bi GTA Navi oprema mogla potegnuti i preko 300 000 kn. Stoga, ...čekaj kad prođe 2 godine, i kupi za 30 % manju cijenu.

  • user_32967 25.07.2012.

    Je, prekrasan auto, pogotovo takav crveni. Samo je pitanje jel su riješili onaj problem sa prevelikom bukom u kabini kod vožnje iznad 100 kmh, koji su napravili zbog downsizinga i smanjivanja težine. Biseri su stanjili lim i maknuli zvučnu izolaciju!! How sick is that?

Komentiraj...
Vidi sve komentare