To je to što me zanima!

Microsoft i Nokia daruju 85.000 mobitela vrijednih 30 mil. eura

Tvrtke su odlučile nove pametne mobitele podijeliti poslovnim partnerima kako bi ih popularizirali. Nokia Lumia u prodaji će biti oko Božića po cijeni od oko 420 eura
Vidi originalni članak

Nokia je nedavno predstavila nove modele pametnih telefona koji koriste Microsoftovu platformu, a kojima će se pokušati progurati na tržište na kojemu prvo mjesto čvrsto drži iPhone. Kako bi osigurali uspjeh, u Nokiji i Microsoftu odlučili su besplatno podijeliti 85.000 mobilnih telefona svojim poslovnim partnerima i suradnicima.

Njih 25 tisuća bit će podijeljeno developerima, dok će 60 tisuća biti podijeljeno blogerima i trendseterima kako bi komercijalizirali proizvod. Vrijednost podijeljenih mobitela će biti u vrijednosti od gotovo 30 milijuna eura. Nokia Lumia bit će u prodaji oko Božića, a imat će cijenu od oko 420 eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivan141999 28.12.2011.

    dijele mobitele bogatima koji si ga mogu priustiz umjesto manje boogatima stvarno ono ali ok njihovo je

  • amer27 04.11.2011.

    AJME koliko preserancije oko smartphone-a, a 95% tzv korisnika ih kupuje ISKLJUČIVO radi preserancije, a koristi maximum 5 aplikacija od ponuđenog !!! poruke, slike, glazba, kamera i to je to. Daj molim vas !!!

  • valuta 03.11.2011.

    samo pet komentara na ovu temu? ni vrag da svi ostali hrvati ipak kopaju po kontejnerima?... inače, ja sam uvijek imao nokiju, al nisam nikad imao pametni telefon, a primijetil sam kolko sam ja u stanju da nokija nije na tom planu baš nešto. a ustvari ni ne znam točno kaj je to u biti pametni telefon, jel mi neko može ukratko objasnit i npr. reć svoje mišljenje jel bi to moglo koristit čovjeku od 67 godina koji onak, zna na telefonu pisat poruke i promijenit datum, zna se na laptopu prikačit na net i surfat, onak, nije baš totalno informatički nepismen :)) ... ja se ne zezam, ozbiljno pitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare