To je to što me zanima!

Microsoft odgodio novi Xbox, predstavit će ga tek u svibnju?

Nova generacija konzole na tržište bi trebala za blagdane ove godine kako bi se borila za prostor sa Sonyjevim Playstationom 4. Puno predstavljanje bit će na E3
Vidi originalni članak

Microsoft je novu generaciju Xbox konzole ranije planirao predstaviti tijekom travnja, no to su odgodili te će konzolu navodno predstaviti 21. svibnja, doznaje Verge. Tada bi Microsoft trebao otkriti prve detalje konzole kodnog imena Durango, vjerojatno nešto slično kao što je i Sony napravio s prezentacijom Playstationa 4, dok će punu prezentaciju imati na sajmu E3.

Očekuje se također da će konzola u prodaju za blagdane kako bi se borila s PS4. O novoj konzoli ne zna se puno, a jedna od glasina je da će zahtijevati stalnu internetsku vezu. Također bi trebala biti bazirana na Windowsima 8. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • carjeffar 10.04.2013.

    Iskreno neću kupiti novi xbox,zašto?E zato jer imam stari tj.sadasnji xbox360 i nisam zadovoljan uslugom,kao prvo nemaju podršku za Hrvatsku i MORAŠ se pretplatiti da bi igrao Online..Ja kupujem orginal igrice i nije mi problem dati 300-500kn mjesečno za igricu jel uživam u njima(svaka budala ima svoje veselje,jel?)nebi mi bio ni problem dati tih 350 kuna godišnje za online igranje ali kako ponavljam nema nikahvih pogodnosti za Našu zemlju skroz je neisplativo vani kad platiš za tu pretplatu možeš igrati dobru večinu igrica besplato a kod nas dobiš samo pravo na testiranje nekih beta i demo igara,znači shit!uglavnom ima još tu sitnica kojih se ne mogu sjetiti trenutno ali sve u svemu nisam zadovoljan xbox-om..S druge strane posjedujem i PS3 koji igram gotovo svaki dan imaju podršku za Hrvatsku ne moraš plaćati pretplatu da bi igrao Online ali ja sam je uzeo jel ima hrpa pogodnosti...Hit igrice u pola cijene evo neki dan je baš bila akcija Assasins Creed 3 za 250kn znaci u pola cijene(500kn+ je u dućanima)malo starije igrice 1-2god od 50-200kn i svaki mjesec dobije se par igara besplato na korištenje.naslovi kao što je dead space 2,Mortal Kombat 5 itd...PS4 all the way ;)

  • true love 10.04.2013.

    kao sto su i ps3 i xbox 360 vrlo slicni sta se tice grafickih mogucnosti i igrivosti na netu tako ce bit i sa njihovim nasljednicima.imam obe konzole i preferiram xbox zbog joysticka i zbog online komunikacije......xbox 360 je pomeja ps3 u prodaji u zadnjem razdoblju sta znaci da se ljudi sa plejke pocinju okrecat na xbox 360

  • WOMANIZER 09.04.2013.

    playstation rules!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare