To je to što me zanima!

Microsoft organizira natjecanje za najbolje Windows aplikacije

U novom natjecanju za razvoj najboljih domaćih aplikacija za Windowse 8 i Windows Phone uređaje, Microsoft će organizirati i edukativne radionice
Vidi originalni članak

Microsoft Hrvatska objavio je u ponedjeljak kako pokreću novi App Challenge, natjecanje u izradi Windows 8 i Windows Phone aplikacija. Kako navode, cilj je stvoriti najbolje aplikacije koje će biti ponuđene kupcima. 

Draško Ivanišević iz Microsofta navodi u priopćenju kako se predviđa dvostruki rast tržišta pametnih telefona u sljedeće četiri godine te više od 309 milijardi preuzimanja aplikacija u 2016. To, dodaje, pruža mnogobrojne prilike za programere. 

U App Challengeu će organizirati i jednodnevne radionice za programere, a svi se mogu prijaviti do 31. siječnja 2013. godine. Projekte će ocjenjivati tijekom veljače, a pobjednika proglasiti 25. veljače. 

Uz objavu aplikacija u Windows Phone Marketplace i Windows Store trgovinama, najbolji programeri će dobiti i dodatne nagrade.

Više o natjecanju možete pogledati na http://appchallenge.mscommunity.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mrxa1 01.10.2012.

    Ma to je banana, nije ovo za tipkovnicu i miš...šta ćemo morat scrollat cijelo vrijeme i vuć miš lijevo desno. ili strelice na tipkovnici. Ovo je za tablete i kompove sa touch screenom. A ona fora da ima dio za "obične" korisnike se čini kao totalna pušiona. Ne idem sa 7-ice.

  • dario1 01.10.2012.

    Je im neka tema natjecanja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare