To je to što me zanima!

Mini Roadster: Dvosjed bez krova za pravi užitak u vožnji

Šesti model u Minijevoj ponudi zove se Roadster i prvi je otvoreni dvosjed te tvrtke. Dolazi s četiri snažna benzinska i dizelska motora te u John Cooper Works verziji
Vidi originalni članak

Prepoznatljiv stil i naširoko poznati karakterističan osjećaj u vožnji Mini nam je odlučio ponuditi u još jednom, sasvim novom obliku. Šesti model u ponudi tvrtke zove se Roadster i prvi je kabriolet s dva sjedala u povijesti tvrtke. Snižen za 20 milimetara u odnosu na kabriolet verziju klasičnog Minija, novi će model ponuditi znatno više užitka u vožnji od svog gologlavog brata s četiri sjedala. Ponuda motora uključuje tri verzije benzinskog 1,6-litrenog motora sa 122, 184 i 211 KS te dvolitreni dizelski stroj sa 143 KS. Engleski mališan se sklapa u Oxfordu, a za sigurnost u vožnji u njemu se, između ostaloga, brinu i sustavi dinamičke stabilnosti te, ovisno o konkretnom modelu, elektronski zatvarač središnjeg diferencijala.

Prtljažnik dvosjeda prima upotrebljivih 240 litara bez obzira na to je li krov podignut ili spušten. Osim podugačkog popisa raspoložive opreme, i ovaj Mini svojem vlasniku pruža brojne mogućnosti individualizacije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • maya0304 10.02.2012.

    Savršen je :))) ja bi jedan takav :)))))

  • marinf 06.02.2012.

    Izvana mi je simpa auto, ali iznutra katastrofa... Od dizajna, materijala do zavrsne obrade.

  • DorianGrbanović_1 06.02.2012.

    Mini ko mini...ružan,mali i blesavo skup

Komentiraj...
Vidi sve komentare