To je to što me zanima!

Mislili da se šali: Musk 'okreće' milijune na bacačima plamena

Elon Musk u ponedjeljak ujutro pohvalio se da imaju više od 7000 narudžbi za bacač plamena, najnoviji proizvod brojnih kompanija koje vodi. A u prosincu je izgledalo kao da se zafrkava na Twitteru
Vidi originalni članak

Sve je krenulo kao šala, ali Elon Musk sada zarađuje milijune i na bacačima plamena.

Poduzetnik i inovator u prosincu je preko svoje najnovije kompanije, kojom želi graditi tunele, prodao više od 50.000 šilterica. Tada je rekao i da će njegova The Boring Company (Tvrtka za bušenje ili Dosadna firma - ako želite slobodno prevesti) uskoro početi s prodajom bacača plamena. 

Tko bi normalan pomislio da će stvarno prodavati bacače plamena, ali prodaja je krenula i u ponedjeljak se Musk pohvalio da su već dobili narudžbe za 7000 bacača plamena koji se prodaju po 500 dolara. Kako navodi Verge, čini se da su modificirali pušku za Airsoft koja umjesto kuglica sada baca plamen. Musk je među svojim tvitovima spomenuo i da planira prodati 20.000 bacača plamena.

Uz njega prodaju i "precijenjeni aparat za gašenje požara" za 30 dolara, a napomena na stranici navodi da bi isporuke 'najsigurnijeg bacača plamena' trebale krenuti na proljeće. Na istoj stranici može se vidjeti i bacač plamena u akciji.

Još nije jasno je li sve samo dobra marketinška igra, ali Musk je u komentarima na Twitteru napisao i kako ga je legalno prodavati, dok je plamen kraći od tri metra, barem što se SAD-a tiče. Video koji je objavio na Instagramu, a možete ga vidjeti gore, djeluje kao da je stvar prava.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • uhljeb 29.01.2018.

    odma kupujem jedan za sljedeču svinjololju,

  • grigor_1 29.01.2018.

    Dokaz da je Amerika obećana zemlja. Tamo možeš prodati ali baš sve. I to u velikim količinama.

  • barica56 29.01.2018.

    Ak je to sve kaj može to je lošije od običnog autogenog pištolja za varenje igračka od koje može doć do neljenih posljedica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare