To je to što me zanima!

Zbog ovih razloga mnogi se protive osiguranju mobitela

Netko će reći da je dobro kućište najbolje osiguranje, ali i da telefon mogu sami popraviti, no to nije uvijek tako, a na taj način možete i ostati bez jamstva na uređaje
Vidi originalni članak

Ova godina već je donijela nekoliko odličnih telefona, poput LG G5 ili Samsungova Galaxyja S7 zbog čega mnogi već razmišljaju o nadogradnji uređaja. No, razmišljate li pritom i o osiguranju tog uređaja? 

Naravno, osiguranje mobitela ima i protivnike, kao i svaki drugi tip osiguranja, koji će vam reći da je to trošak koji se ne isplati - no često se radi o mitovima koji baš i ne stoje.

1. Dobro kućište je najbolje osiguranje
U nekim situacijama to je točno, jer kvalitetna maska za telefon je jedino što stoji između uređaja i bliskog susreta s betonom. No, to vam neće puno značiti u slučaju dodatnim slučajevima krađe, gubitka uređaja ili pada telefona u vodu.

2. Prijava štete je prava tlaka
I nije baš tako. Štetu u Vipnetu možete prijaviti na besplatni telefon, a potrebnu dokumentaciju poslati mailom, što je prilično jednostavno.

3. Telefon možete uvijek i sami popraviti
Ako se vaš telefon može popraviti imate neke opcije, no morate paziti da ne poništite jamstvo. To se najčešće odnosi na zamjenu ekrana, oštećenje koje nas najviše muči, a mnogi od nas pribjegavaju ugradnji jeftinih i zamjenskih ekrana kod prijatelja od prijatelja.

4. Čemu osiguranje, ako ga nikad nećemo trebati
Ako se već kupili najnoviji top mobitel, možda i ne biste htjeli dodatno riskirati. Možda ga i nećete izgubiti ili baciti u zahodsku školjku, no s druge strane kasko osiguranje uzimamo isto zbog razloga što ako. 

OVDJE saznajte više o Vip osiguranju mobitela

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ardubica 03.03.2016.

    Što se tiče tog osiguranja, vipa i ostaloga imam jako lošeg iskustva i ne bi preporučio nikome. Trenutno se još sa njima natežem oko popravka. Uglavnom katastrofa. I ako želite sačuvati novce i živce ne treba vam ni VIP ni osiguranje.

  • Lina39 03.03.2016.

    Ovo osiguranje je samo jedan od načina kakododatno zaraditi na prodaji mobitela !

  • x00x 02.03.2016.

    nakon ovog clanka sam 100% uvjeren da trebam osiguranje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare