To je to što me zanima!

Mora se teleportirati iz stana, bivša prodaje njegov Voyager

Tony Alleyne uredio je cijeli stan u repliku Voyagera nakon što se razveo. Njegova bivša supruga sada želi prodati stan te će njegov svemirski brod morati u 'rezalište'
Vidi originalni članak

Nakon što ga je ostavila supruga, Britanac Tony Alleyne (58) odlučio je stančić u Hinckleyu, preurediti u Enterprise iz Zvjezdanih staza. No, kako se čini, njegov desetogodišnji rad bio je uzalud. Bivša supruga Georgina (52) odlučila je prodati stan, no želi potencijalnim kupcima ponuditi klasični stan. 

Britanac je posljednjih deset godina preuređivao jednosobni stan u stan iz snova, sa računalima, konzolama i 'teleporterima'. Razočaran je što je bivša supruga, koja je od 1994. plaćala rate za stan, odlučila ga prodati. 

- Ovo je moje životno djelo i sve je bilo uzalud - rekao je Tony za Sun. Dodaje da bi koštalo oko 100.000 funti da se sve ovo izgradi negdje drugdje. 

Stan je počeo preuređivati u svemirski brod nakon razvoda. Prijatelj mu je dao časopis o Zvjezdanim stazama i postao je opsjednut idejom da ima svoj svemirski brod. 

- Sve je u početku djelovalo kao terapija. Izrada svih tih dijelova mi je pomogla da se nosim sa stresom - rekao je Tony za Daily Mail. 

Isprva je stan uredio po uzoru na Enterprise, no to mu je bilo dosadno te se odlučio na noviji brod iz serije Voyager. Izgradnja ga je koštala oko 4.000 funti (36.000 kuna).

Idi na 24sata

Komentari 38

  • eddy1973 28.01.2012.

    Ma di je on za nas......moja punica ima stan uređen u stilu bosanske federacije a starci u stilu jugoslavenske federacije .... ;-)

  • Golf1 27.01.2012.

    captain on board, the enemy is approaching, fires photon torpedoes

  • drug Tito_1 27.01.2012.

    ajde, neka sponza neka mu se javi ...za slikanje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare