To je to što me zanima!

Muče te kilogrami, ljubomora, nesigurnost? Lena ima savjet!

Autorica serije Djevojke pomaže drugima da riješe teške nedoumice koje su i nju mučile u mladosti - i to bez dlake na jeziku. Na YouTubeu je možeš pitati bilo što!
Vidi originalni članak

Lena Dunham danas je vlasnica nekoliko Emmyja, glumica, producentica, scenaristica i autorica knjige, a ne nedostaje joj ni samopouzdanja za snimanje golišavih scena i odijevanje protiv svih modnih pravila. No, no uvijek bilo tako, a kako bi - dijelom i iz vlastitog iskustva - pomogla tinejdžerima da prebrode mladenačke muke, Lena je pokrenula online akciju #AskLena.

Lenu možete pitati bilo što, zvijezda serije Djevojke poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da se usuđuje govoriti o svemu. U seriji filmića koje je objavila na internetskoj stranici svoje knjige 'Not That Kind of Girl' i svom kanalu na YouTubeu odgovara na pitanja iz raznih područja - ljubavnog i seksualnog života, nesigurnosti oko kilograma,ljubomori, kako se obračunati s nasilnicima...Pogledaj!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nadimak moj 04.10.2014.

    OK, dijeli savjete, pogledao sam par video klipova, stvarno nema dlake na jeziku i ne uljepšava stvari, djeluje dobronamjerno, no ujedno i reklamira svoju knjigu na kraju svakog klipa. Tako to ide danas, sve se oko love vrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare