To je to što me zanima!

Muškarac operirao grudi, konačno može ići na plažu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Paul (24) je saznao da ima sindrom Poland s 15 godina. Udubljena mu je desna strana prsa jer nema pektoralni mišić. Bio je na operaciji grudi
Vidi originalni članak

Britanac Paul Darroch (24) iz Middlesbrougha boluje od rijetke bolesti, sindroma Poland, koji uzrokuje da mu se prsa udubljuju na desnoj  strani, piše Express. Odlazak na plažu za njega je bila noćna mora. Paulu je uvijek bilo neugodno skinuti se u kupaće gaće. Sindrom Poland češće pogađa muškarce nego žene. Nedostaje mu pektoralni mišić zbog čega jedna strana prsa izgleda udubljeno. Izgubio je samopouzdanje još u tinejdžerskim danima. Zakleo se kako će pronaći rješenje do vjenčanja sa zaručnicom Faye Readman u rujnu.
- Želio sam uživati na medenom mjesecu - rekao je Paul koji sa zaručnicom ima 18-mjesečnu kćer Lilly May. Paul je otkrio problem s 15 godina. Krenuo je u teretanu, ali nakon nekoliko mjeseci vježbanja, dok mu je lijeva strana rasla, na desnoj se nije događalo ništa. Nakon gomile pretraga i konzultacija liječnici su mu dijagnosticirali rijedak poremećaj. Osim udubljene desne strane prsa, neki pacijenti imaju nerazvijenu ruku, šaku i skvrčene prste. Iako sindrom postoji od rođenja često se ne primijeti do puberteta. Ne zna se uzrok, ali se vjeruje kako je povezano s promjenama u krvotoku u ranoj trudnoći. Nakon što je prohodao s Faye skidao se u mraku dok joj nije priznao u čemu je problem. Iako mu je rekla kako je sve u redu, bilo mu je neugodno pred njom. Konačno se odlučio posjetiti plastičnog kirurga. Silikoni bi izgledali neprirodno pa se liječnik odlučio da mu ubrizga gel Macrolane što mu je dalo prirodan izgled. Morat će ponoviti postupak za dvije godine, ali grudi mu sada izgledaju sjajno.
- Prijatelji me tek sada zezaju, ali nije me briga. Jedva čekam da prošećem do oltara - rekao je Paul.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • numero uno 17.07.2010.

    što bog zahebe doktori poprave.

  • HUMI 17.07.2010.

    strava ,a ja bi malo manje volila imati...Koja sam ja guska kraj zdravih cica imati gratis želje.........!!!??

  • konjina 17.07.2010.

    moram operirat pitončića

Komentiraj...
Vidi sve komentare