To je to što me zanima!

Na Shift konferenciji 32 tima borit će se za 10.000 dolara

Uz prezentaciju startupa i razne radionice posjetitelje čekaju i prezentacije svjetski poznatih predavača. 32 tima u natjecanju borit će se za nagradu od 10.000 dolara
Vidi originalni članak

Shift konferencija u Splitu će od srijede do petka okupiti više od 500 informatičkih entuzijasta iz cijelog svijeta koji će tijekom tri dana predstaviti brojne inovativne projekte te razmijeniti znanja i iskustva s najuspješnijima. Uz prezentaciju startupa i razne radionice posjetitelje čekaju i prezentacije svjetski poznatih predavača. U natjecateljskom dijelu konferencije, 32 tima borit će se za nagradu od 10.000 dolara, a tim poslovnih mentora, investitora i IT novinara će odlučivati o pobjedniku. U preostala dva dana na Shiftu će sudjelovati govornici i iz Silicijske doline, Los Anglesa, Londona, Beča i Tokija. 

Više o konferenciji pogledajte na shiftsplit.com

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirnimrav 21.05.2013.

    U nedostatku kvalitetnije ponude!?

  • Dvajst4h 21.05.2013.

    Ma te hrvatske startup konferencije i kampovi su smjesni i mislim da im je svrha zapravo da organizatori koji ujedno raspolazu i nekim kapitalom a nemaju ideje da ga uloze u nesto dobro, zapravo na taj nacin prikupljaju ideje i onda toboze nagrade neku sa ovako smjesnim iznososm od 10 tisuca dolara i to je kao to. Evo vam silan novac pa vi sada razvijajte ideju. A u pozadini se vjerovatno zbiva to da frajeri proberu one prave najpotencijalnije ideje koje su dobili na pladnju a koje su toboze otpale jer kao nisu dovoljno dobre i onda oni to malo izmjene i prilagode pa ih krenu razvijati u vlastitom aranzmanu jer imaju kapital s kojim ce biti brzi u realizaciji u odnosu na one jadne wunderkinde koji su smislili sve ali nemaju love. Eto mozda nisam u pravu ali vjerujte mi da u hrvatskoj i od hrvata samo takve stvari mozete ocekivati! Zamisli dat ce ti 10 tisuca dolara a moras im vjerovatno dati neki udio od jedno najmanje 30% i onda kada i ako razvijes ideju i dignes je na neki nivo ili prodas nekom gigantu onda ovoi lesinari zarade milione. Ma klosari.

  • ejjjja 20.05.2013.

    krivo sam pročitala naslov.....issssss...im se odmorim :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare