To je to što me zanima!

Najbrži četverosjed bez krova fotografirali su na otoku Pagu

Prestižni Bentley Continental GT Speed Convertible postiže maksimalnu brzinu od 325 km/h, zahvaljujući 625 KS, i time je najbrži kabriolet četverosjed na svijetu
Vidi originalni članak

Novi GT Speed Convertible kombinacija je beskompromisnog luksuza, osjećaja slobode vožnje bez krova i performansi rasnog superautomobila. Prestižni Bentley postiže maksimalnu brzinu od 325 km/h i time je najbrži kabriolet četverosjed na svijetu. Za impresivna ubrzanja i maksimalnu brzinu zadužena je napredna tehnika. Snažni W12 6.0-litreni motor s dva turbopunjača razvija 625 KS i 800 Nm, a snaga se na sva četiri kotača prenosi putem automatskog mjenjača s osam brzina. 

Sve ovo je dovoljno da gotovo 2,5 tona težak automobil do 100 km/h ubrza za impresivne 4 sekunde. Automobil je opremljen elektronički upravljanim ovjesom, aluminijskim naplatcima od čak 21 inča i naprednim multimedijskim sustavom. Platneni krov je posebno prilagođen kako bi pružio maksimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju i testiran na temperaturama od -30 do 50 °C, monsunskoj kiši i polarnim olujama. Bentley je za izradu službenih fotografija odabrao ipak malo klimatski pitomije okruženje, jedinstveni krajolik otoka Paga.     

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lago 12.01.2013.

    Boja ide taman Milanoviću uz oči!

  • 12.01.2013.

    imam jedan takav u štaglju... trebalo bi samo gume napumpat....

  • Duro 12.01.2013.

    Sto ti vrijede konji, maksimalka i ubrzanje na papiru. Za mene je najbrzi auto onaj koji postize najbolja vremena po krugu. A tu ga sisaju mnogi deseterostruko jeftiniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare