To je to što me zanima!

"Naoružano" kućište je kao švicarski nož za vaš mobitel

Osim što će zaštititi vaš mobitel u padu, ovo kućište sadrži i 10 korisnih alata za pomoć u svakodnevnim aktivnostima. Ono je otvarač za boce, škare, kemijska...
Vidi originalni članak

Kućišta za mobitele prvenstveno su napravljena kako bi očuvala naše mobitele i spriječila oštećenja. Zatim je došao val kućišta koji su imali svrhu modnih dodataka.

No, postoje i kućišta koja su i praktična i bude više stvari odjednom. Nedavno je Asus predstavio kućišta za tablete koji mogu služiti kao zvučnici ili baterija.

Jedan od najpraktičnijih modela na tržištu zasigurno je IN1 Multi Tool Case. To je originalno kućište koje uz to što štiti vaš mobitel, sadrži i 10 korisnih alata za pomoć u svakodnevnim aktivnostima. Ono je otvarač za boce, škare, kemijska... Ukratko, švicarski nož kućišta za mobitele.

Amazon

Dolazi u bijeloj, crnoj i prozirnoj varijanti, a možete birati i koju boju alata želite pa čak i jarku narančastu ili neonsku zelenu. Ako se želite dodatno istaknuti. 

Jedno je sigurno, nitko vas u društvu neće nadmašiti moćnijim kućištem za smartphone!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Julian Assange 04.06.2015.

    ja smatram ovo dovitljivom idejom... smartphone je nešto što neminovno svak nosi sa sobom, idealno ja za integrirat ovakve male alate koji vam nekad baš mogu biti od velike važnosti. Kome ne treba, nema veze oni su tako i tako samo integrirani u kučište koje ste ionako kupili da vam štiti mob. Kome ova stvar uopće ne treba, neka je zaobiđe u širokom luku! Ja sam uvjeren da su mnogima i vilica i nož suvišni u životu... svak će nać razloga popljuvat bilo koju ideju!

  • mangup@dj 04.06.2015.

    baš me zanima cijena tog proizvoda

  • G4ndalf 04.06.2015.

    a sjekira i lopata?

Komentiraj...
Vidi sve komentare