To je to što me zanima!

Nasa objavila fotografiju Marsa rezolucije 1.3 milijarde piksela

Ono što je najzanimljive, tu se ne radi samo o jednog fotografiji, već o kompilaciji koju čini 900 fotografija koje je rover snimio tijekom listopada i studenog 2012. godine
Vidi originalni članak

Nasa je objavila interaktivnu panoramsku fotografiju Marsu iz perspektive rovera Curiosity. Ta fotografija u punoj rezoluciji ima 1.3 milijardi piksela.

Ono što je najzanimljive, tu se ne radi samo o jednog fotografiji, već o kompilaciji koju čini 900 fotografija koje je rover snimio tijekom listopada i studenog 2012. godine.

Inače, rover Curiosity je šest mjeseci bio parkiran na jednom mjestu na Marsu, a sad će se preseliti na 10 kilometara udaljenu novu lokaciju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • adblocker 25.06.2013.

    Opet izrežirano u nekom studiju, slikano sa novom Sony Xperiom Z od 13 megapiksela u "panoramic view". Ne znam tko još vjeruje u ove gluposti...

  • spaceisland1 24.06.2013.

    Zanimljivo je kako jedna fotografija na kojoj nema ničega osim stjenovitog i pjeskovitog krajolika može biti tako romantična, uzimajući u obzir koliko je ljudskog truda i zajedništva bilo uloženo da se to ostvari.

  • jurakj 22.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare