To je to što me zanima!

Ne treba ti niti jedan alat: Novi ormar iz Ikee slaže se za tren

Nova linija namještaja za dnevnu sobu koristi posebno dizajnirane klinove koji će se zaglaviti, a sve što vam treba su vaše ruke kojima ga sastavite za tren
Vidi originalni članak

Ikea je već ranije učinila čuda sa svojim načinom iznimno učinkovitog pakiranja namještaja, ali samo sastavljanje i dalje je ovisilo o vama. Znate, hrpa vijaka, raznog alata po podu sobe i vrlo česta situacija u kojoj vam je nestao baš onaj vijak koji vam sad treba.

Nova linija namještaja za dnevnu sobu koristi posebno dizajnirane klinove koji će se zaglaviti, a sve što vam treba su vaše ruke. REGISSÖR linija tako ne treba ni vrećicu punu raznog alata, a sastojat će se od police za knjige, ormarića, stolića. Pokaže li se uspješnom, proširit će se i na druge komade namještaja, no jedino treba računati na to da je ovo namještaj na kojem ne bi trebali sjediti.

IKEA

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.10.2014.

    dobro je to. ali samo za sastaviti i ne koristiti. jer nakon godinu dana korištnja, sve se bude rasklimalo.

  • nadimak moj 05.10.2014.

    Sličan princip sastavljanja kao i sa svim današnjim namještajem koji dolazi u kutiji. Izgleda lako, ali iz iskustva znam da treba strpljenja i vremena kako bi se obična polica sastavila. Ali bitno je da se može, nekome će trebati više vremena, nekome manje.

  • iPsy 03.10.2014.

    aha... prvi put kad mi psi ili dite bude trčalo po kući i zabije se ovo ko pomahnitalo ode i dite i ormar...ma neće njoj bit ništa ali ormar mogu pozdravit :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare