To je to što me zanima!

'Ne vjerujete da smo sletjeli na Mjesec? Trebate novi mozak!'

Je li Armstrong zaista sletio na Mjesec ili su sve to snimili na nekom pustom mjestu ili filmskom studiju? Dvojbama je pokušao stati na kraj fizičar Brian Cox
Vidi originalni članak

Čovjek je sletio na Mjesec prije 46 godina, 20. srpnja 1969. Upravo ovoga tjedna proslavlja se obljetnica jednog od najvećih ljudskih postignuća koje se još od prvoga dana među raznim teoretičarima zavjere dovodi u pitanje. 

Je li Neil Armstrong zaista sletio na Mjesec ili su Amerikanci sve snimili na nekom pustom mjestu ili filmskom studiju pitanje je koje će vjerojatno još dugo izazivati rasprave. Dvojbama je pokušao stati na kraj američki fizičar Brian Cox svojim tweetom koji je uzburkao javnost.

- Rekao sam to prije, reći ću i sad. Ako ne vjerujete da je čovjek sletio na Mjesec, vi trebate novi mozak.

Coxa je odmah podržao Buzz Aldrin koji je 1969. bio pilot Apollo 11 misije na Mjesec i druga osoba koja je zakoračila na njegovu površinu.

- Slavimo 46. obljetnicu slijetanja na Mjesec. bio je to prvi mali korak za čovječanstvo. Sljedeći, onaj veliki, je slijetanje na Mars - napisao je Aldrin i dodao:

- Da je slijetanje na Mjesec bilo lažno, Rusi bi to već otkrili!

Idi na 24sata

Komentari 152

  • pjetro69 26.07.2015.

    isli na mjesec prije 46 godina a trebaju ruse da ih salju na ISS...

  • ibracadabra09 26.07.2015.

    Bili su prije 40 godina a sad ne mogu..pametnom dosta..

  • kosta1 26.07.2015.

    Prije 46 godina. I od tada nitko, zamislite. A tahnika sto puta bolja nego prije pa mi nije jasno kako to vise nitko nije uspio koračati

Komentiraj...
Vidi sve komentare