To je to što me zanima!

Nemate vremena? Vijesti na Fejsu spremit ćete za kasnije

Facebook testira opciju kojom ćete postove, vijesti i drugi sadržaj na društvenoj mreži moći spremiti za kasnije i čitati sve to kada ćete imati više vremena
Vidi originalni članak

Nedavno istraživanje pokazalo je da trećina Amerikanaca svoje vijesti čita preko Facebooka, a i Mark Zuckerberg je opisivao društvenu mrežu kao 'personalizirane novine'. No, on zna i da bi mogli na njegovoj mreži provoditi još više vremena, a ne samo 'proletjeti' kroz feed  i pregledati naslove. 

Naime, Facebook testira opciju koja će vam omogućiti da postove 'spremite za kasnije'. Sličnu stvar su testirali i prošle godine na iPhoneu i iPadu, ali sada izgleda da su bliže izlasku i da su cijelu stvar doradili. Naravno, razne aplikacije (Instapaper, Pocket...) omogućuju da linkove i članke spremite za kasnije. 

No, ovdje ćete moći puno više od spremanja članaka. Kako prenosi Mashable, moći ćete za kasnije spremiti i post sa slikama vašeg prijatelja, promjenu statusa veze vaše simpatije... Zanimljivija stvar je i da ćete to kasnije sve čitati unutar Facebooka, što znači da će Zuckerberg i njegove horde inženjera moći još bolje pratiti što se i koliko čita te na tome zaraditi. Pitanje je hoće li te stvari biti dostupne i za čitanje ako smo offline.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • strmi007 04.12.2013.

    uvijek ima ovisnika

  • user_44170 28.11.2013.

    naravno da je ovo na slici žensko..muško nebi koristilo internet explorer

Komentiraj...
Vidi sve komentare