To je to što me zanima!

Nokia se ispričala za 'lažiranu' reklamu za novu Lumiju 920

Mladić i djevojka u videu se voze biciklima i snimaju novom Nokijom koristeći novu stabilizaciju slike. No, u jednom se kadru vidi profesionalni kamerman i kamera
Vidi originalni članak

Nokia je objavila ispriku nakon što je otkriveno da je reklama za novu Lumiju 920 'lažirana'. Radilo se o tome da se u videu prikazuje što sve može nova kamera na telefonu, a zapravo su to snimali koristeći napredniju opremu. Verge je otkrio prevaru nakon što su u refleksiji na kombiju uočili kamermana i SLR kameru. 

Nokia na svom službenom blogu piše kako su napravili video koji simulira što će biti moguće s novom optičkom stabilizacijom slike. Ističu, kako su trebali objaviti pojašnjenje uz video da se radi samo o prezentaciji te da nije korištena Lumia 920 za taj dio te se ispričavaju za zabunu.

Cijela ova priča mogla bi zasjeniti lansiranje Windows 8 telefona, od kojih Nokia puno očekuje, a optimistični nisu ni investitori jer je u srijedu dionica Nokije pala 8 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ostvaren 08.09.2012.

    eh da su oni jedini koji to rade!

  • legicaos 07.09.2012.

    jbg, kad i te prikolice svugdje parkiraju... :-))))

  • user_104151 06.09.2012.

    ma sve to stojid a svi pretjeruju al nokia je na vrhu kao kad su n97 izbacili svemoguci uredaj tac savrsen brz a ono da nemoze bit gore rupa teska

Komentiraj...
Vidi sve komentare