To je to što me zanima!

Nove Windowse skinuli pola milijuna puta u jednom danu

Iz Microsofta još nisu objavili kada će se Windows 8 naći na tržištu. Video na kojem su prikazani Windowsi od lipnja je skupio više od 6 milijuna pregleda
Vidi originalni članak

Novi Windowsi 8 skinuti su više od pola milijuna puta u samo jednom danu, izjavio je CEO Microsofta Steve Ballmer na konferenciji BUILD, na kojoj je novi operativni sustav jučer i predstavljen.

Kako piše Zimo, veliko zanimanje pokazano je i za prvi video na kojem su prikazani novi Windowsi, a koji je od 1. lipnja do danas pogledan 6 milijuna puta. Sudeći prema ovim brojkama, novi operativni sustav izgleda kao pun pogodak za Microsoft, no za prave rezultate treba pričekati kada se objavi službena verzija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NarcoPokahontas 20.09.2011.

    naravno kad je vec sad kvalitetan. Windowsi uzimaju manje resursa nego sedmica i brzi je. jos mal da ga dorade i bit ce jos bolji.

  • DubravkoPavlovic 18.09.2011.

    tak svejedno koji OS imas.. bitno je da na njemu rade aplikacije koje zelis... a sto se tice win8 i touchscreen-a - treba proci jos jedno godinu dana i hrpa update-ova prije nego to postane stabilan OS, a za to vrijeme ce i touchscreen-ovi postat neki standard.. bar tamo preko bare... uostalom - windoze sucksaju.. probajte linux. ubuntu (ubuntu.com) je potpuno BESPLATAN OS, ima jako lijepi GUI (graphical user interface) prakticki isti windows (osim file systema), a stabiliniji je jedno 1000 puta. i da.. kao da i nema virusa za njega :) UNIX RULES; WINDOWS DROOLES :)

  • ッi シ 16.09.2011.

    probao sam windows 8 i isi je kao windows 7 samo sto ima aplikaciju koja moze se raditi na touchen screen. Znaci i vise zanimljivo za ipad od microsofta. kao konkurencija ipadu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare