To je to što me zanima!

Novi nedostatak: iPhone 6 ima manu koja smeta dugokosima

Apple nema sreće s novim modelom - veliki nedostatak kod 'šestice' primijetile su prvo korisnice s dugom kosom, a potom su im se priključili bradati muškarci
Vidi originalni članak

Nekim vlasnicama iPhonea 6 prisjeo je njihov novi pametni telefon, ali ne trebaju čupati kosu od muke jer im kosu čupa - mobitel!  Naime, dugokose vlasnice 'šestice' požalile su se na društvenim mrežama kako im se, dok telefoniraju, vlasi kose redovito zapetljaju u sićušnom procijepu koji postoji između ekrana i metalnog kućišta telefona. Jedini način da odvoje mobitel od vlasi je da je počupaju.

Neke od njih pišu kako je upravo to bio razlog da vrate novokupljeni telefon u trgovinu, a priča je dospjela do zajednica ljubitelja Appleovih proizvoda pa i do Business Insidera, te je odmah nazvana #hairgate - aludirajući na #bendgate, aferu sa savijanjem iPhone 6 Plusa u džepovima hlača.

Muke dugokosih vlasnica šestice odmah su prepoznali bradati muškarci, koji su se također javno žalili kako im je iskustvo s novim telefonom - čupavo.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Ralc 09.10.2014.

    A jesu smijesni ti kinezi haha

  • makyy234 08.10.2014.

    tko ima takav mobitel ima i za frizera

  • silo 08.10.2014.

    Najgori izum: Nekad kad sam bio mlad ako sam negdje zaružio i došao kući oko 3 - 4 sata ujutro, žena menapala gdje sam tako dugo. Bio sam sa kompićima u kafiću. Pa što se nisi javio? Nisam imao telefon. A danas nas dvoje tri mobitela pa nemaš što lagat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare