To je to što me zanima!

Obećali, ostvarili: Samsung je tužio Apple zbog iPhonea 5

Nakon što je sud u SAD-u odlučio da Samsung mora platiti milijardu dolara Appleu za kršenje dizajnerskih patenata, Samsung uzvraća za korištenje svojih tehnologija
Vidi originalni članak

Sudska borba Applea i Samsunga nastavila se i u utorak nakon što je korejski proizvođač zatražio da se u tužbu protiv Applea uvrsti i najnoviji iPhone 5. 

Samsung je već tužio američku kompaniju za kršenje osam patenata u iPhoneu 4 i 4S te iPadu 2 i novom iPadu, a sada su samo zatražili da se ubaci i novi telefon. 

Navode kako iPhone 5 ima iste funkcionalnosti kao i prethodni modeli te predaju i iste dokaze za ovaj uređaj. Obrazlažu da su telefon tek sada uvrstili jer nisu mogli znati iz glasina da će njihove patentirane tehnologije stvarno i biti u novom telefonu. Inače, tužbu su prvotno predali 15. lipnja, a iPhone je tada bio u svijetu glasina, iako se gotovo sve već znalo. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MladenKihas 05.10.2012.

    tu smo, tu smo...apple-ovci..bolje ovo ovci...sad se bunite kad vas neko tuzi...sta ste sutili kad se tuzio samsung.....e jeste jadni.....prpast ce vam taj apple.....budite u to sigurni......dani su im odbrojani..makar sto se mobitela tice....nek ostanu na proizvodnji laptopa.....ajd to svaka cast...al za mobitele niste.....pustite druge da rade, i svijet tehnologije i inovacija ce bit zanimljiviji....

  • Lezbejka 04.10.2012.

    gdje je samsung od applea

  • PaxtonFettel 03.10.2012.

    Kao prvo to nije novi iPhone, to je ili 4 ili 4S na slici, a drugo, ajmo samsungovci sada di ste... hahah nema nikoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare