To je to što me zanima!

Izgleda kao film: Sjajna najava za Spider-Mana nastala u igri

Fantastična najava prikazuje Spider-Mana u raznim akcijama i dok se bori protiv zlikovaca. Impresivni video nastao je unutar same igre, potvrdili su iz Insomniaca
Vidi originalni članak

Sonyjeva najava nove Spider-Man igre za PlayStation 4 bilo je jedno od većih iznenađenja na njihovoj E3 konferenciji. Ono što su prikazali bio je fantastičan foršpan, koji izgleda gotovo kao da se može uklopiti u neki od aktualnih filmova. U njemu smo vidjeli Petera Parkera dok u svom prepoznatljivom kostimu 'leti' oko Manhattana. 

Logično, većina je mislila da je to renderirano ili video uhvaćen na moćnijoj verziji konzole koja tek stiže. No, autori igre iz Insomniaca na Twitteru su potvrdili kako je ovo snimljeno unutar igre i to na postojećoj PlayStation konzoli. Sony je također potvrdio da su sve najave igara bile na sadašnjoj verziji. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • funky0308 22.06.2016.

    Naughty Dog Unchartedom (4) je pokazao za sto je sve konzola sposobna, doci ce jos super lijepih i dobrih igara prije nego petica ili Neo zauzme poziciju cetvorke.

  • deniman666 22.06.2016.

    ekipa koja je napravila resistance, ako jedan tim radi na jednoj konzoli i radi večinu igara samo za nju onda nije ništa čudno ako ta igra izgleda bolje od onoh koje su napravljene samo da bi se napunili đepovi

  • 22.06.2016.

    tak bi i trebalo biti... trailer napravljen putem game enginea, a ne ovak kupiš mačka v vreči...

Komentiraj...
Vidi sve komentare