To je to što me zanima!

Hit na Instagramu: Pokazali kako je biti islandski policajac

Policija iz Reykjavíka odlučila se neuobičajen pristup društvenim mrežama, na oduševljenje svojih građana i interneta. Pokazuju da ne treba uvijek biti ozbiljan
Vidi originalni članak

Većina policijskih službi ima sterilan pristup u obraćanju javnosti. Da maksimalna ozbiljnost ne mora uvijek biti najbolji pristup, pokazali su službenici policije u Reykjaviku, čiji su nekonvencionalni profili na društvenim mrežama na prvu osvojili sve koji su ih pogledali.

Dok njihova službena statistika svjedoči o njihovoj profesionalnosti i odličnim rezultatima, slike na njihovom profilu na Instagramu rastapaju srca, skupljaju tisuće lajkova i svjedoče o tome koliko se policajci odlično zabavljaju radeći svoj posao. Uostalom, kome scena policajca dok drži preslatkog psića, hrani divlje životinje, pomaže školarcima staviti biciklističku kacigu ili jednostavno uživa u sladoledu dok patrolira ulicama ne bi izmamila osmijeh na lice?

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Behemot 21.12.2014.

    Na Islandu se kuće ne zaključavaju jer nema pljački, a zadnje ubojstvo se dogodilo prije više od 50 godina. Teško je biti policajac na temperamentnom Islandu ;)

  • dani408 19.12.2014.

    svje je lako ako nema naših političara

  • robi959 18.12.2014.

    wowshop, hangar18 i jos par trgovina

Komentiraj...
Vidi sve komentare