To je to što me zanima!

Opel dotjerao Insigniju, novi motori troše i zagađuju manje

Uz blage zahvate na prednjem i stražnjem kraju, Opel je Insigniju dotjerao i iznutra. Tu je sad veliki ekran osjetljiv na dodir, a automobil će premijeru imati u rujnu
Vidi originalni članak

Opel je u srijedu predstavio redizajniranu Insigniju koja će svoju premijeru imati na frankfurtskom sajmu automobila u rujnu. 

Vanjski dio automobila pretrpio je manje izmjene, tako su tu novi prednji odbojnik sa širim usisnikom i integriranim maglenkama, a nešto su tanja prednja svjetla. Prednja maska također je blago izmijenjena. Stražnji kraj također je prošao dotjerivanje.

U unutrašnjosti je središnja konzola nešto jednostavnija, a sada se ovdje nalazi 8-inčni ekran osjetljiv na dodir s Bluetoothom i internetom. Materijali su dorađeni, nov je volan, a dodali su i opcije paljenja auta na gumb te ulaska bez ključa. 

Motori su prilagođeni Euro VI normama te troše i zagađuju manje. Nude se agregati na benzin, dizel i LPG, raspona snage od 110 do 325 KS. Među njima je 2.0 CDTI sa 120 i 140 KS koji ima emisiju od 99 g/km CO2. U Opelu dodaju da modeli s takvim motorom i start/stop sustavom troše 3,7 litara goriva.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • andi_1 16.06.2013.

    Def jedan od najljepših Opela, općenito Insignia. Godinama vozim audi al Insignia bi mi bila sigurno odmah sljedeći odabir.

  • miki-vz 15.06.2013.

    pričekati da ih država opet podijeli invalidima i kupiti u pola cijene, moj susjed je prodao novu insigniju koji je dobio od države za manje od 15.000€ :), ionako vozi mercedes e klase

  • Sicma 14.06.2013.

    Sto ja volim auto sa puno opcija, odnosno dugmića? Nikako da skontam da li sam ja jedina osoba koja voli masu opcija i mogucnosti :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare