To je to što me zanima!

Osvježena povoljna limuzina: C-Elysee postao još elegantniji

Citroën C-Elysee će i dalje nuditi ‘najviše centimetara za najmanje kuna’, ali od sada u nešto elegantnijem i malo profinjenijem ‘pakiranju’
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon početka prodaje Citroën je temeljito obnovio svoju jeftinu limuzinu. Automobil je dobio novi izgled i tehniku. 
Na prednjem dijelu novost su odbojnik, više kroma, maska i svjetla. Straga najviše u oči upadaju svjetla s 3D efektom. Tu su i novi naplatci te boje.

Zbog svih ovih promjena C-Elysee izgleda osjetno impresivnije od prethodnika. U unutrašnjosti su promjene nešto diskretnije. C-Elysee je dobio nešto bolje materijale i ukrasne detalje zbog kojih izgleda profinjenije. Najveća novost u unutrašnjosti je zaslon osjetljiv na dodir koji ima promjer od sedam inča.

Unutrašnjost je vrlo prostrana te nudi dovoljno mjesta za pet putnika i 506 litara prtljage. Ponuda motora nije se mijenjala. Ovisno o tržištu nudit će se osnovni benzinac snage 82 KS, snažniji benzinski motor sa 115 KS te dva dizela, snage 92 i 100 KS. Automobil će se, kao i do sada, proizvoditi u Španjolskoj te prodavati na siromašnijim tržištima Europe, u Aziji i Africi. Cijene za obnovljeni model nisu objavljene, no ne bi se trebale osjetno mijenjati od dosadašnjih.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.12.2016.

    Recesijska kanturina za sirotinju.

  • inidlaM 05.12.2016.

    Užas kakva taraba

  • x00x 03.12.2016.

    Predstavljaju novi auto i staveb1 (jednu!) sliku

Komentiraj...
Vidi sve komentare