To je to što me zanima!

Otkrila je sve: Za hakiranje joj trebaju samo super potpetice

Hakerica SexyCyborg objavila je nacrt za 3D printanje cipela s pretincima za krijumčarenje zabranjenih uređaja i alata. Danas legalno testira sustave za tvrtke
Vidi originalni članak

Jedna kineska hakerica izazvala je mnogo pozornosti na internetu nakon što je otkrila kako lako krijumčari zabranjenu robu kroz aerodrome. Pritom se koristi svojim seksepilom, zavodljivom odjećom i - 3D isprintanim cipelama.

Hakerica koja se predstavlja nadimkom SexyCyborg objavila je nacrt za 3D printanje cipela s tajnim pretincima za krijumčarenje zabranjenih uređaja i alata. Unutra može skriveno nositi USB stickove, bežični ruter s baterijom, te druge alate pa čak i opremu za provaljivanje. To joj je više nego dovoljno da može hakirati nečiju Wi-Fi mrežu.

Kako bi smanjila sumnje carinika ona obavezno odjene i seksi odjeću koja više otkriva nego skriva. 

- Cilj mi je omesti osiguranje izgledom i zavodljivom odjećom kako ne bi ni pomislili da se opasnost skriva u mojim cipelama - otkrila je svoju taktiku Kineskinja. 

S obzirom na to da je objavila svoje fotografije i način rada na Redditu SexyCyborg danas radi testirajući sigurnost wireless mreža za legalne klijente i otkrivajući rupe u sigurnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 30.08.2015.

    Ja bih joj prvo sise provjerio da vidim nije li nešto skriveno unutra osim silikona za kupaonicu.

  • tiha voda_492 29.08.2015.

    sisata hakerica

  • Puta Madre 29.08.2015.

    Kakva dojka hebo cipele i hakerske gluposti.da mi je sresti nebi vise kompa upalio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare