To je to što me zanima!

Ovaj video samo je dio užitka koji nas čeka u Gran Turismu 6

Gran Turismo 6 za PS3 stiže za blagdane, a realno je očekivati i PS4 verziju koja bi trebala donijeti još bogatiju grafiku. U igri će biti 33 staze i čak 1200 vozila
Vidi originalni članak

Sony je prije nekoliko dana najavio šesti nastavak popularnog serijala Gran Turismo koji će stići za blagdane ove godine, a nakon kratke animacije ubrzo je procurio i trominutni video koji pokazuje grafičko bogatstvo igre i vozila poput Tesla S ili Audija Quattro. 

Na proslavi 15. godišnjice trkaćeg serijala i 70 milijuna prodanih primjeraka, otkriveno je kako u igri ostaju svi automobili iz prethodnika, no s novim modelima lista se penje na 1200 vozila. Novi automobili kasnije će se još i dodavati. Među novim lokacijama bit će i staza Silverstone, a tu je još šest novih staza, tako će se njihov ukupan broj popeti na 33. 

Igra donosi novi grafički engine koji bi trebao izvući i zadnje piksele iz Playstationa 3, a tu su i novi fizikalni modeli. Igrači će moći stvarati vlastite zajednice i stvarati vlastita natjecanja. Iako se ne spominje izdanje za PS4, ono će najvjerojatnije stići uskoro. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vinzenzo 27.07.2013.

    Ja još nisam odvozil Gran Turismo 5 do kraja a već izlazi 6-ica. Moram se požuriti. Nadam se da će sada svi auti, i premium i serial, imati nacrtanu unutrašnjost a ne ko sada kad su serial automobili samo obojani u crno, niti nemaju svjetala itd.

  • simpleman 27.07.2013.

    Izlazi i za PC .....provjereno ...u 10-tom mjesecu. Luuuuuuuuuuuuudnicaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  • paalfi 24.05.2013.

    meni osobno gt4 je bio najbolji pogodak u vrijeme kad je izašao odlična fizika i grafika i nešto me je držalo na njoj nije bila lagana. Nastavak gt5 čekao sam kao napeta puška i kad je konačno došla puna verzija bio sam jako razočaran kao prvo grafikom. Ta ista grafika kao činilo mi se kao da je zastario engin-e igre sve puno rastera jednostavno nije mi to bilo to igranje i fizika na igrici još prolazi kad sam igro na g25 volanu pa je i on sam to nekako izvukao same pohvale imam za taj volan al igrica koma, najviše me smetala grafika, i još me smetalo u dva dana prešo skoro 70 posto igre završavao profesional karieru, dalje mi se nije dalo igrat prodo igru još dok je bilo svježe da se izvuče pare dok se da ukratko ocjena 3/10, nadam se da budu u nastavku napravili više kozmetičkih promjena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare