To je to što me zanima!

Ovako obrišite sve neugodne stvari koje ste tražili na Fejsu

Vaša pretraživanja možete vidjeti samo vi, ali opet tu se može naći svakojakih neugodnosti te bi mnogi rado htjeli obrisati iz pamćenja što su i koga tražili
Vidi originalni članak

Naši Facebook profili pokazuju samo ono što dijelimo i dopuštamo da drugi vide, a ako niste znali Facebook je taj koji zna kakvi ste zapravo. On pamti i prati sve što ste upisivali na vrhu stranice u polju za pretraživanje. Tu su svi vaši upiti za slike vaših prijatelja koje potajno pratite, slike poznatih i slavnih koje ste tražili ili brojne druge stvari za koje ne bi htjeli da ih itko vidi, pa ni vi sami. Vaše pretrage po osnovnim postavkama vidite samo vi, a ovako ih možete jednostavno obrisati. 

Na vašem Timelineu prvo morate kliknuti na Activity log (Zapisi aktivnosti na hrvatskom). Potom na lijevoj strani ekrana stisnite More (više) kako bi vam se otvorio cijeli stupac sa svim vašim Facebook aktivnostima. Na dnu su Searches (pretraživanja). Ovdje će vam se otvoriti sva vaša pretraživanja, a na vrhu liste je gumb Clear searches kojim možete obrisati sve iz vašeg Facebook pamćenja. 

I to je to...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Antonelaaa 01.03.2013.

    hvala :-)

  • someral 28.02.2013.

    ja nigdje ne nalazim da pise activity log,niti zapisnika aktivnosti.

  • MilicaVukasović 27.02.2013.

    ušla sam u profil i kliknila na desnoj strani zapisi aktivnosti,na lijevoj strani stisnila više pojavilo se svašta ali nigdje nema te opcije obrisati ili ukloniti. kako onda da uklonim ili obrišem ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare