To je to što me zanima!

Ovo je 10 implantata koji će nas sve pretvoriti u superljude

Na mjestu gdje danas nosimo ručni sat, ispod kože ćemo ugrađivati pametne telefone. A znate li gdje će biti njegovi zvučnici? Bit će ugrađeni u našim kostima
Vidi originalni članak

Danac Neil Harbisson prvi je službeno priznati kiborg na svijetu. Rođen je kao daltonist i već godinama živi s malom kamerom fiksiranom na glavu koja mu, izravno povezana s mozgom, pomaže u raspoznavanju boja. Harbisonna je danska vlada, na njegov zahtjev, službeno priznala kao kiborga te mu je ovaj naziv uveden u osobne dokumente, piše Večernji list.

Na drugom kraju svijeta, u SAD-u, američka vojska već godinama eksperimentira s HULC-om – Human Universal Load Carier – sustavom egzokostura koji vojnici mogu postaviti na sebe. Oni im omogućuju golemu snagu i izdržljivost. Ovi su sustavi već toliko razvijeni da ulaze u redovitu uporabu ne samo američkih vojnika već i partnerskih vojski poput one iz Južne Koreje.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BUĆA 01.06.2015.

    ako zelite bit nadljudi stisnite OVDJE

  • Gregur 01.06.2015.

    Hocu i ja jedno takvo odjelo za baustelu.

  • Kashmir 01.06.2015.

    Jjoooj u zadnje vrijeme samo nas sorate i plasite sa kiborzima...terminatorima i ostalim izvedenicama...uskoro oka necu sklopit nikakooooo....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare