To je to što me zanima!

Ovo je video koji pokazuje kako bi mogao izgledati iPhone 8

Brojni dizajneri koriste glasine kako bi pokušali prikazati sljedeću generaciju iPhonea puno prije nego što će ga Apple službeno predstaviti. Mnogi očekuju veliki redizajn
Vidi originalni članak

Appleov jubilarni iPhone trebali bi vidjeti ove jeseni, ali već sada svakog dana stižu brojne glasine o sljedećoj generaciji jednog od najpopularnijih telefona na svijetu. Ovih dana stigao je i novi video koji prikazuje konceptni dizajn telefona koji se temelji na dosad objavljenim glasinama.

Dizajner Imran Taylor na YouTube kanalu ConceptsiPhone objavio je video svoje vizije iPhonea koja ima dizajnerske detalje četvorke i petice sa staklenim zaobljenim površinama i čeličnim obrubom. Sve u svemu izgleda prilično dobro, no ovako postavljena vertikalna kamera je prava šaka u oko. Ekran se također proteže od ruba do ruba uz Home tipku koja je uklonjena da bi se oslobodilo mjesto za novu generaciju Touch ID senzora.  

Isti autor je i nekoliko dana ranije objavio još jedan video uređaja koji podsjeća na starije generacije iPhonea. Ovdje se također prikazuje 5,8-inčni uređaj s OLED ekranom, koji je navodno jedna od tri varijante novog iPhonea, prenosi Gizbot. Za razliku od gornjeg uređaja, ovaj na prednjem dijelu i dalje ima Home tipku.

Koja vam verzija telefona izgleda bliže stvarnosti?

Idi na 24sata

Komentari 36

  • HomerSimpson_1 05.02.2017.

    Ja ga bom nabavio

  • Slopz 31.01.2017.

    iPhone...svake godine sve isto i sve vise budala koji ga kupuju.

  • pomett 29.01.2017.

    isto sr*nje svake godine, nekad si bio revolucija a danas kopija samog sebe i djelomično ostalih

Komentiraj...
Vidi sve komentare