To je to što me zanima!

PayPal mu greškom rekao da je bogatiji za 92 trilijuna dolara

Chris Reynolds išao je pročitati mjesečni ispis s PayPala na kojem je stajalo da raspolaže sa 92 trilijuna dolara. Nekoliko 'trenutaka' bio je najbogatiji na svijetu
Vidi originalni članak

Chris Reynolds (56) na PayPalu prosječno troši 100 dolara svakog mjeseca, a nedavno je išao provjeriti svoj račun i otkrio da je postao najbogatiji čovjek na svijetu. Muškarac iz Pennsylvanije u petak je provjerio svoj mjesečni ispis i otkrio da piše kako na računu ima čak 92.233.720.368.547.800 dolara. 

- Osjećam se kao milijun dolara - rekao je Reynolds u šali i dodao da je prvo pomislio da duguje trilijune. 

Reynolds koristi PayPal godinama kako bi kupovao i prodao predmete s eBaya. Nakon prvog šoka otišao se ulogirati na PayPal gdje je stanje ipak bilo nula, piše Daily Mail.

Komentirao je kako bi s tim novcem otplatio američki dug, ali i kupio bejzbolsku momčad Philadelphia Phillies. Iz PayPala su rekli kako ne komentiraju stanje računa svojih korisnika. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vasili-zajcev 18.07.2013.

    bas me zanima da je on slucajno njima uplatio neke velike novce dal bi mu ih vratili

  • CptNemo 18.07.2013.

    Jel stigao prebacit/dići išta love? Ako nije - onda je teški tuljan. Dok oni i ti izvršite "povrat" love, što traje 30-60 dana , moglo je par milja "ležat" na nekom drugom računu i brat kamatu...

  • hayabusa_master 17.07.2013.

    bolje da nije ni vidio sad ce se ubiti od razmisljanja sta je sve mogao....

Komentiraj...
Vidi sve komentare